Wat krijgt u als u kiest voor Duo Inmost?

Duo Inmost is in het bezit van een eigen professionele PA-installatie.
Deze is geschikt voor kleine en grote horecagelegenheden. Bezoekersaantallen van 40 tot 500 mensen kunnen we hiermee bedienen van optimaal geluid. Dit afgestemd op een geluidsniveau zodat het voor jong en oud gezellig blijft.

Deze PA set is van dermate hoge kwaliteit dat spreekstalmeesters en gastoptredens  in overleg hier gebruik van kunnen maken.

Duo Inmost is in het bezit van een eigen professionele lichtshow. Deze lichtshow bestaat uit zeer moderne bewegende led spots. Hiermee wordt een zeer professionele podium sfeer neergezet. Door te werken met moderne led spots hoeven er geen extra stroomvoorzieningen geregeld te worden.

Een vrije groep van 220 volt is ruim voldoende. Dit alles staat professioneel opgesteld op een eigen podium ook dat hoort erbij als u kiest voor Duo Inmost en dus professionele looks.

Duo Inmost is in het bezit van een eigen video led scherm. Bij het tijdig boeken en aanleveren van bijvoorbeeld foto’s, video’s en/of digitale reclame banners is het mogelijk dit tijdens of tussen de optredens door af te laten spelen.

Naast dit alles krijgt u als u kiest voor Duo Inmost twee zeer gedreven enthousiaste muzikanten erbij. Die er alles aan doen om uw feest tot een bijzonder feest te maken. Waar u genodigde gasten nog lang van na zullen genieten.

Kortom als u kiest voor Duo Inmost wordt u niet alleen op muzikale wijze op u wenken bediend. Maar ook in het totaal plaatje wordt u ontzorgd. Waardoor u zelf ook optimaal kunt genieten van een gezellig feest.